Privat


Skattereduktion för husarbete.
Passa på att få hjälp hemma nu när du kan få skattereduktion, för att förenkla det för dig gör vi direktavdrag på din faktura.
Följande arbete räknas som hushållsarbete och ger rätt till skattereduktion: städning, klädvård, matlagning,gräs- och häckklippning, snöskottning, barnpassning, omsorg och tillsyn i samband med promenader och besök på bank, vådcentral eller liknande och barnpassning i samband med hämtning och lämning vid förskola.

Läs gärna mer på skatteverkets hemsida
www.skatteverket.se/skatter/husarbetenrot/hushallsarbete.4.383cc9f31134f01c98a80002182.html

Är Ni intresserade av städning hemma kommer vi gärna ut och tittar på Ert hus eller lägenhet så att Ni kan berätta för oss exakt hur Ni vill ha städat. Sedan skickar vi en offert till Er som ni kan titta igenom och kontakta oss om ni känner Er nöjda.

För privata hemstädningar kan vi även erbjuda tvätt av handdukar, sängkläder, gardiner ect. Även underhåll och skötsel av akvarium, växter eller andra speciella önskemål. I samband med städning erbjuder vi även fönsterputsning.

Flyttstädningar tar vi 45:-/kvm exkl. moms 25%. Då ingår total städning, all material och kemikalier, 2-sidig fönsterputsning samt garanti.

Ni är varmt välkomna att kontakta oss för mer information!