Vi Erbjuder


Vi kan nu erbjuda entrémattor enligt prisexempel nedan. De finns i många olika storlekar och även med text. Fakturering sker i samband med städfakturan. Vi hämtar, tvättar och lämnar en gång per månad. Har Du egna mattor, kan vi tvätta dom också, ring för prisinformation. Vi kan också hyra ut ÄKTA PERSISKA MATTOR, kontakta oss för information.- MattorPersisk Matta

90 x 120 cm

83:-
90 x 150 cm 91:-
115 x 180 cm 140:-
90 x 300 cm 185:-
Finns även med text: Välkommen
- Växter
Genom oss kan ni också leasa eller köpa växter till kontoret. 
Vi åtar oss också gärna skötseln av de växter ni eventuellt har i dag. 


- Bygga om eller reparera?
Vi utför mindre snickeriarbeten samt målning. Enklare elektriska arbeten
som t.ex. flyttning av lampor, kontakter och uttag utförs av behörig elinstallatör.


- Något utöver det vanliga - leasa ett akvarium
Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.


- Första hjälpen-tavla
Vi säljer Cederroths första hjälpen väggtavla för hög beredskap. Levereras komplett med blodstoppare, sårtvätt, plåster och första hjälpen plansch. Vi fyller på, och ser till att Er tavla alltid är komplett.

- Snöröjning och halkbekämpning
Vi utför även snöröjning, halkbekämpning och saltning för våra kunder. Kontakta oss för prisinformation.- Kunskap och utrustning
krävs för att vårda ytor och interiörer på rätt sätt. Vi åtar oss all slags städning såsom kontorstädning, byggstädning, trappstädning, fönsterputsning och flyttstädning. 


- Vi och vår personal
är utbildade på att behandla alla slags golv: Linoleum, sten, trä, och marmor m.m.

 

  

- Vår specialitet är golv 
Idag finns många olika sorters golv som kräver specialbehandling och omsorg ifall de skall bevara sin lyster. Krackelerad (sprickbildning) och mjölig polish är inget problem för oss. 


- Garanti
lämnas även på golvvården.

 


- Ett servicepaket 
anpassat efter just dina önskemål offererar vi gärna.
Om Du vill, kan vi fixa frukostfrallor, diska, byta och tvätta handdukar, leverera toapapper, sköta växter och akvarium, leasing av entré mattor... 


Allt för att avlasta er personal. Vi kan också hjälpa Er med snickeriarbeten, t.ex. vid ombyggnad och elinstallation, vilket naturligtvis utförs av behörig installatör.

 


- Kvalitetskontroll 
utför vi kontinuerligt. Sedan starten 1990 har vi haft som målsättning att alla kunder skall vara nöjda. En av många fördelar med ett mindre städbolag är den personliga kontakten. Vi är alltid lyhörda för kundens önskemål. 


Vill du veta mera om oss, fråga våra Kunder. De kan berätta om vårt arbete.

   


Samtliga priser exkl moms. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel, prisjusteringar och leveransförseningar utanför vår kontroll.